Build 81 Problem with loop template

I've experience a very nasty problem using the loop template via ctrl+j. As
soon as I hit tab to go to the next field I get a dialog with text:

-


Microsoft Development Environment
-


An internal error has occurred:

Details:
-


OK
-



I've attached a screenshot of this in the IDE. Unfortunately, closing and
re-opening the file does not fix it. I have to close and reopen VS.NET. I
can reproduce this on my Win XP laptop and my Win 2000 desktop. Has anyone
else seen this?

Thanks,
Derek Price





Attachment(s):
ResharperLoopError.png
4 comments
Comment actions Permalink

Heya,

Tried some variations (e.g. enter vs tab, nested loops) and can't reproduce
on my main rig. :(

/jhd


"Derek Price" <dprice@doble.com> wrote in message
news:c8d99l$318$1@is.intellij.net...

I've experience a very nasty problem using the loop template via ctrl+j.

As

soon as I hit tab to go to the next field I get a dialog with text:

>

---------------------------
Microsoft Development Environment
---------------------------
An internal error has occurred:

>

Details:
---------------------------
OK
---------------------------

>

I've attached a screenshot of this in the IDE. Unfortunately, closing and
re-opening the file does not fix it. I have to close and reopen VS.NET.

I

can reproduce this on my Win XP laptop and my Win 2000 desktop. Has

anyone

else seen this?

>

Thanks,
Derek Price

>
>
>


0
Comment actions Permalink

DP> Has anyone else seen this?

Yes, it's perfectly reproducible. Just one additional note -- you should try
to enter your own variable name instead of suggested one. After I press any
key (e.g. 'w') the syntax highlighting turns off. The subsequent attempts to
use IDE editor bring up the error box.



Regards.


0
Comment actions Permalink

Hello,

Starting from build #82 I'm no longer able to reproduce this problem, so it
appears to be fixed (at least for me =)).

Regards.


0
Comment actions Permalink

Same here!
Derek Price

"Maxim Babenko" <mab@shade.msu.ru> wrote in message
news:c94a7g$jcn$1@is.intellij.net...

Hello,

>

Starting from build #82 I'm no longer able to reproduce this problem, so

it

appears to be fixed (at least for me =)).

>

Regards.

>
>


0

Please sign in to leave a comment.