Build 77 Possible Issue

I'm not sure if I did something or if it is a problem with Build 77. I installed Build 77 this morning and now when I try to create a new project (other than an empty project) I get an error dialog.

Title: Microsoft Development Environment
Message: Library not registered.

This prevents the project from being setup correctly and I end up with an empty project.

I unstalled Build 77 but I'm still having the problem, so I'm not sure if it is an issue with ReSharper or if it was caused by me when I added some Windows components.

I'm going to try repairing VS.Net and see if this resolves it.

2 comments
Comment actions Permalink

I had the same problem after instaling 77. but fixed it with the pointers
given on the "still having problems after uninstalling Resharper" thread.


"Bryant Likes" <no_mail@jetbrains.com> wrote in message
news:27804230.1081946500610.JavaMail.javamailuser@localhost...

I'm not sure if I did something or if it is a problem with Build 77. I

installed Build 77 this morning and now when I try to create a new project
(other than an empty project) I get an error dialog.
>

Title: Microsoft Development Environment
Message: Library not registered.

>

This prevents the project from being setup correctly and I end up with an

empty project.
>

I unstalled Build 77 but I'm still having the problem, so I'm not sure if

it is an issue with ReSharper or if it was caused by me when I added some
Windows components.
>

I'm going to try repairing VS.Net and see if this resolves it.



0

Please sign in to leave a comment.