[216] False error highlights in class when reopening solution

I have noticed the same behaviour in previous EAP builds. When I reopen a
solution it will show me sometimes a lot of false error highlights.

Steps to reproduce:

1) Open a solution
2) Open a class in the code editor (F7)
3) Close Visual Studio 2003 IDE
4) Reopen Visual Studio 2003 IDE
5) Reopen the solution
6) Lot of false error highlights in the class that was last opened (the
opened windows are persisted in the SUO file)

Possible workaround:

1) Clear the cache
2) Close Visual Studio 2003 IDE
3) Reopen Visual Studio 2003 IDE
4) Reopen solution
5) False error highlights are no longer displayed

See the attached screenshots.

--
Gabriel Lozano-Morán
MCSD .NET
Real Software
http://www.realsoftware.be
http://www.realdn.net






Attachment(s):
False errors in the gutter.png
False errors.png
1 comment
Comment actions Permalink

Hi,

same here with VS2005 !


Sincerely,
Stefan Lieser

Gabriel Lozano-Morán schrieb:

I have noticed the same behaviour in previous EAP builds. When I reopen a
solution it will show me sometimes a lot of false error highlights.

Steps to reproduce:

1) Open a solution
2) Open a class in the code editor (F7)
3) Close Visual Studio 2003 IDE
4) Reopen Visual Studio 2003 IDE
5) Reopen the solution
6) Lot of false error highlights in the class that was last opened (the
opened windows are persisted in the SUO file)

Possible workaround:

1) Clear the cache
2) Close Visual Studio 2003 IDE
3) Reopen Visual Studio 2003 IDE
4) Reopen solution
5) False error highlights are no longer displayed

See the attached screenshots.

0

Please sign in to leave a comment.