Unusual behavior with auto import for using statements and renaming variables

Yesterday I updated ReSharper and afterwards the following happened

 

  • Added code which needed additional using statements, the usual prompt appeared but after clicking the using statements where not added and was prompted again, and again. Never added the using statements.
  • When renaming a local variable in a method, the usual pyramid shows in the IDE gutter, click to apply and the variable in not renamed to usages.

Did a restart of my Windows 10 machine after the above failures, no change in these items.

Visual Studio 2017 Enterprise, version 15.9.18

JetBrains ReSharper Ultimate 2020.1 Build 201.0.20200415.3103 built on 2020-04-15
dotCover 2020.1.20200415.5805
dotTrace 2020.1.20200415.5822
TeamCity Add-in 2020.1.20200415.5106
ReSharper 2020.1.20200415.5135
dotMemory 2020.1.20200415.5836

3 comments
Comment actions Permalink

Hello Karen,

 

thank you for the feedback.

Could you please run Visual Studio with the following command line: 'devenv /ReSharper.LogFile c:\log\resharper.log /ReSharper.LogLevel Verbose', reproduce the issue and send us a corresponding 'resharper.log' file. You can share it privately via "Submit a request" form at the top of the page.

Thanks in advance.

0
Comment actions Permalink

Hi Angelina,

It's doubtful I can fully reproduce this but will do my bes to try to get as close as possible.

0
Comment actions Permalink

So far I've not been able to reproduce this issue

0

Please sign in to leave a comment.