Installation of Build 73 failed

Updating from Build 72 to 73 failed, though the installer said everything's
ok. But when starting devenv, the loading of ReSharper failed.

The event viewer presented following errors:

Detection of product '{7F99AC1D-C8B9-4C63-B58F-C37716E247A4}', feature
'DefaultFeature', component '{78B43913-F486-F36A-42FF-25F594937A6A}' failed.
The resource ' ?' does not exist.

Detection of product '{7F99AC1D-C8B9-4C63-B58F-C37716E247A4}', feature
'DefaultFeature' failed during request for component
'{BC8C4CDE-0A4F-2878-8A54-A128588CFB7B}'

Detection of product '{7F99AC1D-C8B9-4C63-B58F-C37716E247A4}', feature
'DefaultFeature', component '{78B43913-F486-F36A-42FF-25F594937A6A}' failed.
The resource ' ?' does not exist.

Removing and reinstalling resolved the problem.

Regards,
Thomas


4 comments
Comment actions Permalink

Hello Thomas,

Updating from Build 72 to 73 failed, though the installer said
everything's ok. But when starting devenv, the loading of ReSharper
failed.


For the last several builds Ive installed, Ive had to do an initial install, and then immediately try to install it again and select repair.

I'm not really sure why, but this usually gets me up and running.

I would still imaging that the guys will look at this, as this is quite an annoyance.

HTH,
Matt



0
Comment actions Permalink

The issue still exists in build 75's installer.

Regards,
Thomas

"Thomas Freudenberg" <jetbrains@thomasfreudenberg.com> wrote in message
news:c3u1v9$1um$1@is.intellij.net...

Updating from Build 72 to 73 failed, though the installer said

everything's

ok. But when starting devenv, the loading of ReSharper failed.

>

The event viewer presented following errors:

>

Detection of product '{7F99AC1D-C8B9-4C63-B58F-C37716E247A4}', feature
'DefaultFeature', component '{78B43913-F486-F36A-42FF-25F594937A6A}'

failed.

The resource ' ?' does not exist.

>

Detection of product '{7F99AC1D-C8B9-4C63-B58F-C37716E247A4}', feature
'DefaultFeature' failed during request for component
'{BC8C4CDE-0A4F-2878-8A54-A128588CFB7B}'

>

Detection of product '{7F99AC1D-C8B9-4C63-B58F-C37716E247A4}', feature
'DefaultFeature', component '{78B43913-F486-F36A-42FF-25F594937A6A}'

failed.

The resource ' ?' does not exist.

>

Removing and reinstalling resolved the problem.

>

Regards,
Thomas

>
>


0
Comment actions Permalink

If you first uninstall the previous version of ReSharper and then run the install you won't run into this issue.

It seems that the problem has to do with they way the installer runs the uninstall of the previous version.

0
Comment actions Permalink

Hello Bryant,

This, in and of itself, is the issue. :)

-Michael

If you first uninstall the previous version of ReSharper and then run
the install you won't run into this issue.

It seems that the problem has to do with they way the installer runs
the uninstall of the previous version.


0

Please sign in to leave a comment.