[v204-2003 Bug] Persistent Light Bulb

I just created a new C# windows application project and noticed that some
of the Windows namespaces (System.Drawing, etc.) were unrecognized (underlined
red).
I decided to close and re-open the solution to see if they would get recognized
again. I was left with a lone light bulb in the empty IDE. Clicking on
it gave a NullReference (or Null]]>) exception. When I loaded
the solution, everything was recognized correctly and the light bulb correctly
recognized the Optimize Usings feature and went away.

I think I might have had the cursor on the using statement when the solution
was closing which kept the light bulb available, but invalid. Has anyone
else run into this?

Thanks,
Derek


4 comments
Comment actions Permalink

Hello Derek,

Has anyone else run into this?

I did. The stacktrace is already in the tracker.



0
Comment actions Permalink

Hello Maxim,

same here

Best Regards,
---
Laurent Kempé - laurent.kempe@techheadbrothers.com
Tech Head Brothers - http://www.TechHeadBrothers.com
Blog - http://weblogs.asp.net/lkempe

Hello Derek,

>> Has anyone else run into this?
>>

I did. The stacktrace is already in the tracker.



0
Comment actions Permalink

Yes, the same happens here.

Michael


0
Comment actions Permalink

Hello Maxim,

Great - I'm glad that you were able to give them a stack trace!

Hello Derek,

>> Has anyone else run into this?
>>

I did. The stacktrace is already in the tracker.



0

Please sign in to leave a comment.