[210] Introduce variable locks devenv cold

Simple code:

if (node.Name == oldName)
{
if (GetNameResolver().FindDef(oldFullName) != null)
{
node.Name = newName;
changed = true;
}
}

DevEnv locks up when I select "GetNameResolver().FindDef(oldFullName)" and
try to Introduce Variable. This is new to 210.

Thanks,
Jeff


4 comments
Comment actions Permalink

FYI: Manually cutting the selected text and pasting it on the line above it,
THEN doing an Introduce Variable to generate the var does work.

"Jeff Key" <spam@sliver.com> wrote in message
news:dlsub7$cen$1@is.intellij.net...

Simple code:

>

if (node.Name == oldName)
{
if (GetNameResolver().FindDef(oldFullName) != null)
{
node.Name = newName;
changed = true;
}
}

>

DevEnv locks up when I select "GetNameResolver().FindDef(oldFullName)" and
try to Introduce Variable. This is new to 210.

>

Thanks,
Jeff



0
Comment actions Permalink

Unfortunately I could not reproduce it. Try it again in the build 211 when
it is released because we fixed some problem that caused dead-locks.

Valentin Kipiatkov
Chief Scientist, Vice President of Product Development
JetBrains, Inc
http://www.jetbrains.com
"Develop with pleasure!"

Simple code:

if (node.Name == oldName)
{
if (GetNameResolver().FindDef(oldFullName) != null)
{
node.Name = newName;
changed = true;
}
}
DevEnv locks up when I select "GetNameResolver().FindDef(oldFullName)"
and try to Introduce Variable. This is new to 210.

Thanks,
Jeff



0
Comment actions Permalink

I also found this as posted a WinDBG to try and help but the tracker entry has not been updated.

http://www.intellij.net/forums/thread.jsp?forum=35&thread=178690

Is this the same bug?

Theo

0
Comment actions Permalink

Hello Theo,

this bug (a deadlock) has been fixed in 211. Sorry for not updating you request,
this critical problem
was tracked internally as a different request.


Regards,
Dmitry Shaporenkov
JetBrains, Inc
http://www.jetbrains.com
"Develop with pleasure!"

I also found this as posted a WinDBG to try and help but the tracker
entry has not been updated.

http://www.intellij.net/forums/thread.jsp?forum=35&thread=178690

Is this the same bug?

Theo



0

Please sign in to leave a comment.