VS.NET 2005 hangs after Windows Workflow Foundation Extensions Beta 2 installation

VS.NET hangs during startup (frozen splash screen)
Resharper build 219
Stack trace: (from sysinternals procexp)

ntoskrnl.exe!KiDispatchInterrupt+0x7f
msenv.dll!VStudioMain+0xa7a2b
USER32.dll!GetDC+0x6d
USER32.dll!GetDC+0x14f
USER32.dll!DefWindowProcW+0x184
USER32.dll!UserClientDllInitialize+0x7f1
ntdll.dll!KiUserCallbackDispatcher+0x13
USER32.dll!CreateWindowExW+0x2a7
USER32.dll!CreateWindowExW+0x33
msenv.dll!VStudioMain+0x13b32
msenv.dll!DllGetClassObject+0x1add
msenv.dll!DllGetClassObject+0x1b4f
msenv.dll!DllGetClassObject+0x1c98
msenv.dll!DllGetClassObject+0x358e
msenv.dll!VStudioMain+0x132d7
msenv.dll!VStudioMain+0x10d79
msenv.dll!VStudioMain+0x94a4
msenv.dll!VStudioMain+0x467
msenv.dll!DllGetClassObject+0xf4b6
devenv.exe+0x952e
devenv.exe+0x685f


I was trying to get stacktraces from clrdebug but without success :(
R# was working like a charm before (ok, except one VS.NET hung). After
uninstalling WWF Extensions, everething is ok again....

I know that this is not very useful info :(
Just want to know if anyone have better experience with R#(219) and WWF
installed side by side....


Thanx

Michal Levy

1 comment
Comment actions Permalink

Sorry !
It seems that problem was with AnkhSVN. After uninstalling Ankh, VS.NET
is starting ok even with R# 219 and WWF Extensions....

Michal


Michal Levy wrote:

VS.NET hangs during startup (frozen splash screen)
Resharper build 219
Stack trace: (from sysinternals procexp)

ntoskrnl.exe!KiDispatchInterrupt+0x7f
msenv.dll!VStudioMain+0xa7a2b
USER32.dll!GetDC+0x6d
USER32.dll!GetDC+0x14f
USER32.dll!DefWindowProcW+0x184
USER32.dll!UserClientDllInitialize+0x7f1
ntdll.dll!KiUserCallbackDispatcher+0x13
USER32.dll!CreateWindowExW+0x2a7
USER32.dll!CreateWindowExW+0x33
msenv.dll!VStudioMain+0x13b32
msenv.dll!DllGetClassObject+0x1add
msenv.dll!DllGetClassObject+0x1b4f
msenv.dll!DllGetClassObject+0x1c98
msenv.dll!DllGetClassObject+0x358e
msenv.dll!VStudioMain+0x132d7
msenv.dll!VStudioMain+0x10d79
msenv.dll!VStudioMain+0x94a4
msenv.dll!VStudioMain+0x467
msenv.dll!DllGetClassObject+0xf4b6
devenv.exe+0x952e
devenv.exe+0x685f


I was trying to get stacktraces from clrdebug but without success :(
R# was working like a charm before (ok, except one VS.NET hung). After
uninstalling WWF Extensions, everething is ok again....

I know that this is not very useful info :(
Just want to know if anyone have better experience with R#(219) and WWF
installed side by side....


Thanx

Michal Levy

0

Please sign in to leave a comment.