Odd little issue

I have R# 256 in VS2005 and a project that uses the Microsoft Data
Application Block.  Frequently, when I load a particular project that
reference won't be recognized (i.e., "using" reference is highlighted in red
and the calls to classes in that lib are marked as "cannot resolve") and I
end up having to either blow away the R# project cache and reload or drop
and reload the reference to the block.  This doesn't seem to happen for any
of my other project references and I've seen it now for several builds.  Any
idea what might be going on?

Thanks


2 comments
Comment actions Permalink

Hello otto,

is it possible to repeat the problem on a simple solution that could be sent
to us?


Regards,
Dmitry Shaporenkov
JetBrains, Inc
http://www.jetbrains.com
"Develop with pleasure!"

I have R# 256 in VS2005 and a project that uses the Microsoft Data
Application Block.  Frequently, when I load a particular project that
reference won't be recognized (i.e., "using" reference is highlighted
in red and the calls to classes in that lib are marked as "cannot
resolve") and I end up having to either blow away the R# project cache
and reload or drop and reload the reference to the block.  This
doesn't seem to happen for any of my other project references and I've
seen it now for several builds.  Any idea what might be going on?

Thanks



0
Comment actions Permalink

I was having an issue too today with an ambigious reference using the MS
DAAB and I was 100% that the name of the is unique. Using the quick fix (alt
+ enter) I saw that there were indeed two entries in the list, one with the
name of the type and one entry with the fully qualified name of that type.
When I tried to choose either item from the list it did nothing. After
clearing the cach and restarting the solution the problem was solved and I
was not able to reproduce this afterwards

--
Gabriel Lozano-Morán
The .NET Aficionado
http://www.pointerx.net

"otto" <ottopatrick@hotmail.com> wrote in message
news:eaapil$c0p$1@is.intellij.net...
>I have R# 256 in VS2005 and a project that uses the Microsoft Data
>Application Block.  Frequently, when I load a particular project that
>reference won't be recognized (i.e., "using" reference is highlighted in
>red and the calls to classes in that lib are marked as "cannot resolve")
>and I end up having to either blow away the R# project cache and reload or
>drop and reload the reference to the block.  This doesn't seem to happen
>for any of my other project references and I've seen it now for several
>builds.  Any idea what might be going on?
>

Thanks

>



0

Please sign in to leave a comment.