3 comments
Comment actions Permalink

Hello Laurent,

does the problem happen if you temporarily disable all add-ins except for
ReSharper? Also, can you
observe any pattern in the way it reproduces? Thanks.


Regards,
Dmitry Shaporenkov
JetBrains, Inc
http://www.jetbrains.com
"Develop with pleasure!"

Hello Dmitry,

Yes it doesn't paint correctly from time to time.
And here are the plugins installed:
CopySourceAsHTML
GhostDoc
WSE Settings 3.0
Laurent Kempé
Editor and Founder
______________________________
tech head brothers
http://www.techheadbrothers.com
Blog - http://weblogs.asp.net/lkempe

laurent.kempe@techheadbrothers.com

>> Hello Laurent,
>>
>> so as far as I understand the issue is with editor not painting
>> itself
>> properly.
>> Could you please tell us if
>> there are any other plugins besides ReSharper you have installed?
>> Thanks.
>> Regards,
>> Dmitry Shaporenkov
>> JetBrains, Inc
>> http://www.jetbrains.com
>> "Develop with pleasure!"
>>> Hi
>>>
>>> I have the following issue from time to time in the editor, see
>>> attached picture
>>>
>>> Laurent Kempé
>>> Editor and Founder
>>> ______________________________
>>> tech head brothers
>>> http://www.techheadbrothers.com
>>> Blog - http://weblogs.asp.net/lkempe
>>>
>>> laurent.kempe@techheadbrothers.com


0
Comment actions Permalink

Hello Dmitry,

I think that I have an idea of the issue:

It seems that the problem is coming from one of my tool:
http://www.ntwind.com/software/taskswitchxp.html

But I am still searching about this issue

Laurent Kempé
Editor and Founder
______________________________
tech head brothers
http://www.techheadbrothers.com
Blog - http://weblogs.asp.net/lkempe


laurent.kempe@techheadbrothers.com



Hello Laurent,

does the problem happen if you temporarily disable all add-ins except
for
ReSharper? Also, can you
observe any pattern in the way it reproduces? Thanks.
Regards,
Dmitry Shaporenkov
JetBrains, Inc
http://www.jetbrains.com
"Develop with pleasure!"

>> Hello Dmitry,
>>
>> Yes it doesn't paint correctly from time to time.
>> And here are the plugins installed:
>> CopySourceAsHTML
>> GhostDoc
>> WSE Settings 3.0
>> Laurent Kempé
>> Editor and Founder
>> ______________________________
>> tech head brothers
>> http://www.techheadbrothers.com
>> Blog - http://weblogs.asp.net/lkempe
>>
>> laurent.kempe@techheadbrothers.com
>>> Hello Laurent,
>>>
>>> so as far as I understand the issue is with editor not painting
>>> itself
>>> properly.
>>> Could you please tell us if
>>> there are any other plugins besides ReSharper you have installed?
>>> Thanks.
>>> Regards,
>>> Dmitry Shaporenkov
>>> JetBrains, Inc
>>> http://www.jetbrains.com
>>> "Develop with pleasure!"
>>>> Hi
>>>>
>>>> I have the following issue from time to time in the editor, see
>>>> attached picture
>>>>
>>>> Laurent Kempé
>>>> Editor and Founder
>>>> ______________________________
>>>> tech head brothers
>>>> http://www.techheadbrothers.com
>>>> Blog - http://weblogs.asp.net/lkempe
>>>>
>>>> laurent.kempe@techheadbrothers.com


0
Comment actions Permalink

Ok I confirm that the issue is coming from taskswitchxp
Putting VS 05 in the exclude list resolved the painting issue with resharper

Laurent Kempé
Editor and Founder
______________________________
tech head brothers
http://www.techheadbrothers.com
Blog - http://weblogs.asp.net/lkempe


laurent.kempe@techheadbrothers.com



Hello Dmitry,

I think that I have an idea of the issue:

It seems that the problem is coming from one of my tool:
http://www.ntwind.com/software/taskswitchxp.html

But I am still searching about this issue

Laurent Kempé
Editor and Founder
______________________________
tech head brothers
http://www.techheadbrothers.com
Blog - http://weblogs.asp.net/lkempe

laurent.kempe@techheadbrothers.com

>> Hello Laurent,
>>
>> does the problem happen if you temporarily disable all add-ins except
>> for
>> ReSharper? Also, can you
>> observe any pattern in the way it reproduces? Thanks.
>> Regards,
>> Dmitry Shaporenkov
>> JetBrains, Inc
>> http://www.jetbrains.com
>> "Develop with pleasure!"
>>> Hello Dmitry,
>>>
>>> Yes it doesn't paint correctly from time to time.
>>> And here are the plugins installed:
>>> CopySourceAsHTML
>>> GhostDoc
>>> WSE Settings 3.0
>>> Laurent Kempé
>>> Editor and Founder
>>> ______________________________
>>> tech head brothers
>>> http://www.techheadbrothers.com
>>> Blog - http://weblogs.asp.net/lkempe
>>>
>>> laurent.kempe@techheadbrothers.com
>>>> Hello Laurent,
>>>>
>>>> so as far as I understand the issue is with editor not painting
>>>> itself
>>>> properly.
>>>> Could you please tell us if
>>>> there are any other plugins besides ReSharper you have installed?
>>>> Thanks.
>>>> Regards,
>>>> Dmitry Shaporenkov
>>>> JetBrains, Inc
>>>> http://www.jetbrains.com
>>>> "Develop with pleasure!"
>>>>> Hi
>>>>>
>>>>> I have the following issue from time to time in the editor, see
>>>>> attached picture
>>>>>
>>>>> Laurent Kempé
>>>>> Editor and Founder
>>>>> ______________________________
>>>>> tech head brothers
>>>>> http://www.techheadbrothers.com
>>>>> Blog - http://weblogs.asp.net/lkempe
>>>>>
>>>>> laurent.kempe@techheadbrothers.com


0

Please sign in to leave a comment.