License has to be entered every time

I am using build 428, as the following builds are not able to start in VS2005 correctly.

Every time VS2005 starts, I have to enter the latest license key, as it shows me the key it remembers - expires may 8th.
If I click then ok, resharper functions fine.
When VS2005 is restarted, the same thing happens all over again.

Would this be fixed in a next build ?
Would the next build load "the package" (what is this package, because resharper used to install just fine ?!) ok ?

Thx,
Dirk

4 comments
Comment actions Permalink

Just installed build 433. Still have to enter the license key.

After entering the license key (as with the previous 4 builds), it throws the following error at me:

Package "Resharper Support Package" has failed to load properly (GUID= {...}). Please contact package vendor for assistance. Application restart is recommended, due to possible environment corruption. Would you like to disable loading this package in the future ? You may use "devenv /resetskippkgs" to re-enable package loading.

With a Yes and No button. Until now I always chose No. And then Resharper did not appear. After which I uninstalled the build and went back to build 428. :(

The GUID mentioned is: 0C6E6407-13FC4878-869A-C8B4016C57FE.

Anything you are aware of or working on ?

Thanks for your thoughts,
Dirk

0
Comment actions Permalink

"Dirk Maegh" <no_reply@jetbrains.com> schrieb

Package "Resharper Support Package" has failed to load properly (GUID=
{...}). Please contact package vendor for assistance. Application
restart is recommended, due to possible environment corruption. Would you
like to disable loading this package in the future ? You may use "devenv
/resetskippkgs" to re-enable package loading.

>[...]

Anything you are aware of or working on ?You are not alone.


http://www.jetbrains.net/jira/browse/RSRP-40071

But i can work with R# after the Exception.

--
Regards

Albert Weinert
MVP Visual Developer ASP.NET

http://der-albert.com

0
Comment actions Permalink

Thanks for the reply.

I voted for the issue ;)
I have no idea though whether the votes are taken into account, since there were no votes yet at that moment, and the issue already exists a while (as I already know :( )

0
Comment actions Permalink

Dirk,

Just installed build 433. Still have to enter the license key.


I've posted a workaround a couple of messages below.
The problem with package is being tackled at the moment, but its causes are
not identified yet. We'll fix the problem as soon as possible.

--
Sergey V. Coox
JetBrains, Inc
http://www.jetbrains.com
"Develop with pleasure!"


0

Please sign in to leave a comment.