ApplicationInstance issue

Hi all,

When I use ApplicationInstance or Profile properties in my asp.net pages or controls R# shows errors on it. (build 500)

8 comments
Comment actions Permalink

Vadim,

Have you tried recent nightly builds (current is 505)?

--
Sergey V. Coox
JetBrains, Inc
http://www.jetbrains.com
"Develop with pleasure!"


0
Comment actions Permalink

Build 505 highlights it also as error.

0
Comment actions Permalink

Cadim,

Dead strange. Could you create a small sample website to illustrate the
problem?

--
Sergey V. Coox
JetBrains, Inc
http://www.jetbrains.com
"Develop with pleasure!"


0
Comment actions Permalink

Sergey,

Here is my very simple sample web site and the screenshot of Visual Studio. (R# build 506)



Attachment(s):
SampleWebSite.zip
ApplicationInstance.JPG
0
Comment actions Permalink

Vadim,

Thanks a lot for pointing out to the problem. It will be fixed shortly in
one the upcoming nightly builds. You may track progress on it at
http://www.jetbrains.net/jira/browse/RSRP-46385

--
Sergey V. Coox
JetBrains, Inc
http://www.jetbrains.com
"Develop with pleasure!"


0
Comment actions Permalink

Hi Sergey,

I've tried build 508 - thie issue with ApplicationInstance property is resolved, but with Profile property R# still shows error.

0
Comment actions Permalink

Vadim,

I tried to reproduce the problem. Once web.config is added it is not
processed by ReSharper properly (I've created JIRA issue for it
http://www.jetbrains.net/jira/browse/RSRP-46530) But if website is reopen,
everything becomes ok.

Is it your case? If not, could you attach a sample solution, pls.

--
Sergey V. Coox
JetBrains, Inc
http://www.jetbrains.com
"Develop with pleasure!"


0
Comment actions Permalink

Sergey,

Thank you, I've reopened my solution and everything works fine.

0

Please sign in to leave a comment.