Resharper 2.0.1 and XtraReports 1.8.2 crash VS2005

After installing Resharper 2.0.1 I can no longer design reports in
XtraReports.

When I try opening a report in design view, VS2005 just closes. No message,
no warning, I'm just left staring at my Windows desktop.

After de-installing Resharper and resetting my settings in VS2005 everything
works again as usual. So this is clearly a Resharper problem.

I use VS2005 beta 2 (and the corresponding .NET framework), XtraReports
1.8.2 Whidbey and Resharper 2.0-VS2005-build201

Stefan


5 comments
Comment actions Permalink

Hi Stefan,

thank you a lot for your report. We'll check this problem.

0
Comment actions Permalink

Hi Dimitry

Any news on this issue? I'm really missing Resharper (I only work in VS2005
nowadays).
Thanks

Stefan

"Dmitry Shaporenkov" <no_mail@jetbrains.com> wrote in message
news:16956286.1122184467415.JavaMail.javamailuser@localhost...

Hi Stefan,

>

thank you a lot for your report. We'll check this problem.



0
Comment actions Permalink

Hello Stefan,

sorry for delayed reply, I'm currently trying to reproduce it.


Regards,
Dmitry Shaporenkov
JetBrains, Inc
http://www.jetbrains.com
"Develop with pleasure!"

Hi Dimitry

Any news on this issue? I'm really missing Resharper (I only work in
VS2005
nowadays).
Thanks
Stefan

"Dmitry Shaporenkov" <no_mail@jetbrains.com> wrote in message
news:16956286.1122184467415.JavaMail.javamailuser@localhost...

>> Hi Stefan,
>>
>> thank you a lot for your report. We'll check this problem.
>>


0
Comment actions Permalink

Hello Stefan,

I can't reproduce this problem - for me, designing XtraReports reports works
fine.
Could you please try to attach the debugger to the devenv.exe before opening
an
XtraReport in the designer and set break on any exception? This should clarify
what
happens.

Thanks in advance.


Regards,
Dmitry Shaporenkov
JetBrains, Inc
http://www.jetbrains.com
"Develop with pleasure!"

Hi Dimitry

Any news on this issue? I'm really missing Resharper (I only work in
VS2005
nowadays).
Thanks
Stefan

"Dmitry Shaporenkov" <no_mail@jetbrains.com> wrote in message
news:16956286.1122184467415.JavaMail.javamailuser@localhost...

>> Hi Stefan,
>>
>> thank you a lot for your report. We'll check this problem.
>>


0
Comment actions Permalink

Hi Dimitry

Sorry for the delay, I was on holiday :)

In the meantime I installed Resharper build 2.0.4 Whidbey and XtraReports
build 1.8.5 Whidbey and they seem to work nicely together. Apparently
someone fixed it (either on your end or on the DevExpress end) which is
great.

I'm going to install Resharper build 2.0.5 Whidbey and XtraReports build
1.8.6 Whidbey this week. Should I encounter any problems I'll let you know.

Thanks for your time
Stefan

"Dmitry Shaporenkov" <dsha@jetbrains.com> wrote in message
news:c8a894d96cb198c776e4f2a8b0c9@news.intellij.net...

Hello Stefan,

>

I can't reproduce this problem - for me, designing XtraReports reports
works fine.
Could you please try to attach the debugger to the devenv.exe before
opening an
XtraReport in the designer and set break on any exception? This should
clarify what
happens.

>

Thanks in advance.

>

Regards,
Dmitry Shaporenkov
JetBrains, Inc
http://www.jetbrains.com
"Develop with pleasure!"

>
>> Hi Dimitry
>>
>> Any news on this issue? I'm really missing Resharper (I only work in
>> VS2005
>> nowadays).
>> Thanks
>> Stefan
>>
>> "Dmitry Shaporenkov" <no_mail@jetbrains.com> wrote in message
>> news:16956286.1122184467415.JavaMail.javamailuser@localhost...
>>
>>> Hi Stefan,
>>>
>>> thank you a lot for your report. We'll check this problem.
>>>
>



0

Please sign in to leave a comment.