Build 217 Syntax Hilighting Broken

Hi,

There seems to be something wrong with the syntax highlighting on build 217. If you look at the attachment you can see what I mean. I have tried all sorts to try to get it to work. Also it is indicating in red namespaces and objects that it seems to reckon don't exist when in fact they do and the solution builds just fine.

cheers
Kevin



Attachment(s):
resharper.jpg
4 comments
Comment actions Permalink

This has been a persistent problem across a few builds. IMHO, this is the single biggest issue with ReSharper, followed by VS/ReSharper intellisense conflicts. I had hoped that a fresh install after removing all traces of previous installs would resolve this issue.

Even without highlighting (and all the things that go with it, like Ctrl-Enter) ReSharper is a must have.

0
Comment actions Permalink

Please notice that this newsgroup is only for users of released versions
of ReSharper. EAP-related issues are to be discussed in jetbrains.resharper.eap
newsgroup.

Valentin Kipiatkov
Chief Scientist, Vice President of Product Development
JetBrains, Inc
http://www.jetbrains.com
"Develop with pleasure!"

Hi,

There seems to be something wrong with the syntax highlighting on
build 217. If you look at the attachment you can see what I mean. I
have tried all sorts to try to get it to work. Also it is indicating
in red namespaces and objects that it seems to reckon don't exist when
in fact they do and the solution builds just fine.

cheers
Kevin



0
Comment actions Permalink

Oops, my apologies. I went looking in the wrong group for info about 217 :)

0
Comment actions Permalink

Valentinm

Apologies, never saw/RTFM about the EAP forum.

Kevin

0

Please sign in to leave a comment.