Problem with the caret location when using Live Templates

I'm running Resharper 4.5.1259 and am experiencing a problem with the caret location for some of the live templates.  Two such examples are prop and propg,  When I enter prop and hit tab, the first replaceable parameter TYPE is highlighted in red (as it should be), but the caret is moved to the very end of the line rather than after the E in TYPE.  Pressing TAB a second time moves the caret to the correct position for the second replaceable parameter.

Any ideas as to what may be causing this?

3 comments

... and one more piece of info.  If, when on the second parameter, I hit SHIFT-TAB, the cursor goes back to the first parameter -- but this time at the correct location.

0

On 10.07.2009 07:07, Howard Pinsley wrote:

.. and one more piece of info. If, when on the second parameter, I hit SHIFT-TAB, the cursor goes back to the first parameter -- but this time at the correct location.


Even thought this might not help you alot - but you're not alone!! This
seems to be a general prob since 4.5.1 :(. As far as I figured all
live-templates are affected by this issue :(

This has been also discussed at
http://www.jetbrains.net/devnet/message/5240493#5240493 ...

0

On 10.07.2009 07:07, Howard Pinsley wrote:

.. and one more piece of info. If, when on the second parameter, I hit SHIFT-TAB, the cursor goes back to the first parameter -- but this time at the correct location.


Even thought this might not help you alot - but you're not alone!! This
seems to be a general prob since 4.5.1 :(. As far as I figured all
live-templates are affected by this issue :(

This has been also discussed at
http://www.jetbrains.net/devnet/message/5240493#5240493 ...

0

Please sign in to leave a comment.