Everything Local to Class or Method is Reporting "[Member] 'xxxxx' is never used"

I just updated to ReSharper 5.1.1753.4 from a previous 5.1.x version. Now, all my private class members and local variables are showing ReSharper alerts like "Field '_tags" is never used", etc. The same applies to private methods and local variables in any method. In all cases, they are being used and were not showing an alert before updating. It sounds like some sort of scoping issue.

Please, help.

3 comments
Comment actions Permalink

Hello Matt,

Do you have any plug-ins for ReSharper installed (under ReSharper | Plugins...)?
Thank you!

Andrey Serebryansky
Senior Support Engineer
JetBrains, Inc
http://www.jetbrains.com
"Develop with pleasure!"

I just updated to ReSharper 5.1.1753.4 from a previous 5.1.x version.
Now, all my private class members and local variables are showing
ReSharper alerts like "Field '_tags" is never used", etc. The same
applies to private methods and local variables in any method. In all
cases, they are being used and were not showing an alert before
updating. It sounds like some sort of scoping issue.

Please, help.

---
Original message URL:
http://devnet.jetbrains.net/message/5277895#5277895



0
Comment actions Permalink

Hi Andrey,

I do have the "xUnit.net unit test provider for ReSharper 5.1" installed from the xUnit Contrib site. I will try disabling it and see if things clear up. I totally forgot about it.


Thanks,

-Matt

0
Comment actions Permalink

Andrey,

When I disable that plugin and restart VS 2010, all seems well. Re-enabling the plugin causes the issue again. Thanks for the suggestion.



-Matt

0

Please sign in to leave a comment.