resharper IntelliSense stop working in debug mode

Xp,Vs2008,Resharper5-6 the same problem.
When debug the program,intelliSense stop working.

6 comments
Comment actions Permalink

Hello
     Could you please confirm that this still happens with the latest ReSharper 6.1? Thank you!

Andrey Serebryansky

Senior Support Engineer

JetBrains, Inc

http://www.jetbrains.com

"Develop with pleasure!"

0
Comment actions Permalink

I still use the version of 6.0,because version 6.1 has nothing in settings.

0
Comment actions Permalink

I have 6.1.1000.82 and this randomly happens sometimes even when not debugging.  Have to close VS to bring back intellisense (at least that's my solution, there may be another)

0
Comment actions Permalink

scratch that.  THIS time closing VS did not fix it.  I had to go into resharper options and set it to VS intellisense, save, then set it back to resharper intellisense

0
Comment actions Permalink

Hello Collin,

This is not a known behavior.
In order for us to have a chance of understanding what's going on, please start Visual Studio with these command line arguments:
/ReSharper.LogFile "C:\resharper.log" /ReSharper.LogLevel Verbose
Once you do that, please try reproducing this behavior, and if you succeed, provide the log to us for investigation.
Thanks!

0
Comment actions Permalink

The next time this happens, try closing and re-opening the source file to
see if intellisense starts working again. Most of the time this solves the
problem.

"Collin Sauve"  wrote in message
news:17711487.77411334087029528.JavaMail.devnet@confluence.jetbrains.net...

I have 6.1.1000.82 and this randomly happens sometimes even when not
debugging.  Have to close VS to bring back intellisense (at least that's my
solution, there may be another)

---
Original message URL: http://devnet.jetbrains.net/message/5456743#5456743

0

Please sign in to leave a comment.