#98 RC3: 'Library not registered' error when adding project to solution


Hi,

I've just upgraded to build #98, and have found that I can't add a new project to a solution -
Visual Studio pops up a window saying "Library not registered". Another person who I work with is
also experiencing the same problem.

Has anyone else had this problem? Is there a work-around for it?

Sorry I can't provide any more information about this (unless someone can tell me where Visual
Studio might log it). I did have some problems installing #98, in that I had to completely
uninstall the previous ReSharper EAP build before this one would successfully install. I didn't see
any errors appear during the install when the ReSharper libraries, etc. were being registered (which
has sometimes happened in the past).

This is the first time I've used C# for a month or two, so the last version of ReSharper I had
installed was build #82 (I think).


Regards,
Corey.

4 comments
Comment actions Permalink


Just further to my original post ...

I've now uninstalled the ReSharper add-in, and I'm still getting the problem - has the installation
of the ReSharper add-in accidentally 'unregistered' something, which uninstalling it hasn't fixed?


Regards,
Corey.



Corey Yeatman wrote:


Hi,

I've just upgraded to build #98, and have found that I can't add a new
project to a solution - Visual Studio pops up a window saying "Library
not registered". Another person who I work with is also experiencing
the same problem.

Has anyone else had this problem? Is there a work-around for it?

Sorry I can't provide any more information about this (unless someone
can tell me where Visual Studio might log it). I did have some problems
installing #98, in that I had to completely uninstall the previous
ReSharper EAP build before this one would successfully install. I
didn't see any errors appear during the install when the ReSharper
libraries, etc. were being registered (which has sometimes happened in
the past).

This is the first time I've used C# for a month or two, so the last
version of ReSharper I had installed was build #82 (I think).


Regards,
Corey.

0
Comment actions Permalink

Yes, see here:

http://www.jetbrains.net/confluence/display/ReSharper/InstallationProblemsWorkaround

Best regards,
Uwe

Corey Yeatman wrote:


Just further to my original post ...

I've now uninstalled the ReSharper add-in, and I'm still getting the
problem - has the installation of the ReSharper add-in accidentally
'unregistered' something, which uninstalling it hasn't fixed?


Regards,
Corey.

0
Comment actions Permalink

Corey,

ReSharper installer in previous builds (prior to 90 approximately) indeed
contained a bug that caused
unregistration of VS libraries during uninstallation. This problem has been
fixed. However, if you were using
an older version that had this problem and now you have installed a new
build, you'll face the problem. In order to fix it,
please read
http://www.jetbrains.net/confluence/display/ReSharper/InstallationProblemsWorkaround

"Corey Yeatman" <corey.yeatman@fifthweb.net> wrote in message
news:cd77s9$9ch$1@is.intellij.net...
>

Hi,

>

I've just upgraded to build #98, and have found that I can't add a new
project to a solution - Visual Studio pops up a window saying "Library not
registered". Another person who I work with is also experiencing the same
problem.

>

Has anyone else had this problem? Is there a work-around for it?

>

Sorry I can't provide any more information about this (unless someone can
tell me where Visual Studio might log it). I did have some problems
installing #98, in that I had to completely uninstall the previous
ReSharper EAP build before this one would successfully install. I didn't
see any errors appear during the install when the ReSharper libraries,
etc. were being registered (which has sometimes happened in the past).

>

This is the first time I've used C# for a month or two, so the last
version of ReSharper I had installed was build #82 (I think).

>
>

Regards,
Corey.



0
Comment actions Permalink


Ah! Thanks for that. Seems to be fine now. :)


Regards,
Corey.


Dmitry Shaporenkov (JetBrains) wrote:

Corey,

ReSharper installer in previous builds (prior to 90 approximately) indeed
contained a bug that caused
unregistration of VS libraries during uninstallation. This problem has been
fixed. However, if you were using
an older version that had this problem and now you have installed a new
build, you'll face the problem. In order to fix it,
please read
http://www.jetbrains.net/confluence/display/ReSharper/InstallationProblemsWorkaround

"Corey Yeatman" <corey.yeatman@fifthweb.net> wrote in message
news:cd77s9$9ch$1@is.intellij.net...

>>Hi,
>>
>>I've just upgraded to build #98, and have found that I can't add a new
>>project to a solution - Visual Studio pops up a window saying "Library not
>>registered". Another person who I work with is also experiencing the same
>>problem.
>>
>>Has anyone else had this problem? Is there a work-around for it?
>>
>>Sorry I can't provide any more information about this (unless someone can
>>tell me where Visual Studio might log it). I did have some problems
>>installing #98, in that I had to completely uninstall the previous
>>ReSharper EAP build before this one would successfully install. I didn't
>>see any errors appear during the install when the ReSharper libraries,
>>etc. were being registered (which has sometimes happened in the past).
>>
>>This is the first time I've used C# for a month or two, so the last
>>version of ReSharper I had installed was build #82 (I think).
>>
>>
>>Regards,
>>Corey.


0

Please sign in to leave a comment.