code generation in 229,230

It seems that I cannot generate getter/setter/constructor in 229,230. The
popup showed up but it is disabled. How can I restore it back?

Nat


8 comments
Comment actions Permalink

Even option to Refactor this seems to be disabled as well.

Nat

It seems that I cannot generate getter/setter/constructor in 229,230.
The popup showed up but it is disabled. How can I restore it back?

Nat



0
Comment actions Permalink

Even option to Refactor this seems to be disabled as well.


>> It seems that I cannot generate getter/setter/constructor in 229,230.
>> The popup showed up but it is disabled. How can I restore it back?

Hey, Nat.

I beleave its only startup lag. (See 'lag in start' thread).
Try to wait.


0
Comment actions Permalink

Hello Nat,

does it happen in every file in your project or only in some files? Does
restart help? Thanks.


Regards,
Dmitry Shaporenkov
JetBrains, Inc
http://www.jetbrains.com
"Develop with pleasure!"

Even option to Refactor this seems to be disabled as well.

Nat

>> It seems that I cannot generate getter/setter/constructor in 229,230.
>> The popup showed up but it is disabled. How can I restore it back?
>>
>> Nat
>>


0
Comment actions Permalink

Hello Dmitry,

Nope. Actually almost nothing works after upgrading to 230. No color highlightng
either. Only "go to" stuff works so far.

Nat

Hello Nat,

does it happen in every file in your project or only in some files?
Does restart help? Thanks.

Regards,
Dmitry Shaporenkov
JetBrains, Inc
http://www.jetbrains.com
"Develop with pleasure!"

>> Even option to Refactor this seems to be disabled as well.
>>
>> Nat
>>
>>> It seems that I cannot generate getter/setter/constructor in
>>> 229,230. The popup showed up but it is disabled. How can I restore
>>> it back?
>>>
>>> Nat
>>>


0
Comment actions Permalink

Hi Dmitry,

My guess was right. For some reason, VS.NET generated an invalid project
file and caused the intellisense not to work correctly. Recreating the solution
and project helps. Everything is ok now.

Nat

Hello Dmitry,

Nope. Actually almost nothing works after upgrading to 230. No color
highlightng either. Only "go to" stuff works so far.

Nat

>> Hello Nat,
>>
>> does it happen in every file in your project or only in some files?
>> Does restart help? Thanks.
>>
>> Regards,
>> Dmitry Shaporenkov
>> JetBrains, Inc
>> http://www.jetbrains.com
>> "Develop with pleasure!"
>>> Even option to Refactor this seems to be disabled as well.
>>>
>>> Nat
>>>
>>>> It seems that I cannot generate getter/setter/constructor in
>>>> 229,230. The popup showed up but it is disabled. How can I restore
>>>> it back?
>>>>
>>>> Nat
>>>>


0
Comment actions Permalink

No color highlightng either. Only "go to" stuff works so far.


+1

I lost color highlighting in 230 too...

Again, like in 222, its fixed only by killing 'FontsAndColors"
threads in registry.


0
Comment actions Permalink

Hello ivan.tsarevich,

I think your problem hardly relates to what Nat meant.


Regards,
Dmitry Shaporenkov
JetBrains, Inc
http://www.jetbrains.com
"Develop with pleasure!"

>> No color highlightng either. Only "go to" stuff works so far.
>>

+1

I lost color highlighting in 230 too...

Again, like in 222, its fixed only by killing 'FontsAndColors" threads
in registry.



0
Comment actions Permalink

>>> No color highlightng either. Only "go to" stuff works so far.

>> +1
>> I lost color highlighting in 230 too...
>> Again, like in 222, its fixed only by killing 'FontsAndColors" threads
>> in registry.

I think your problem hardly relates to what Nat meant.


But he can try. If its help, then its same problems.

1. Export Font and Colors from IDE to temporary vssettings file.
2. Close VS
3. Delete this thread in registry:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\VisualStudio\8.0\FontAndColors
4. Run VS. Now we must have ReSharper records in "Options" in VS.
5. Import old Fonts and Colors from saved vssettings file.


0

Please sign in to leave a comment.