[337] Web solution display incorrect "cannot resolve" errors

I'm pretty sure I've seen this reported somewhere already, but was unable to
find it.

After a few build Resharper starts showing "Cannot resolve symbol" errors in
my web solution code. This can happen on the first build, or a later build -
I have been unable to find a pattern but it seems to occur after a build
when the web solution is started by pressing F5.

All referenced dlls with *.refresh files is affected by this error.
Assemblies in the GAC seems to be ok (I'm only using System.* assemblies).

When I restart VS, the errors disappear but then reappear again after a few
builds. I tried to copy the solution to a temporary folder so I could send
it to you, but I'm unable to reproduce the error on the copy.

Attached is a log file from a session where the error occured. The log file
was copied right after the bug occured.

Regards,

Dag Christensen







Attachment(s):
tmp710.tmp.ReSharper.3520.zip
5 comments
Comment actions Permalink

I found out how to reproduce this error:

1. Open the attached solution (App_Code/Service.cs should be open in the
editor)
2. Right-click ClassLibrary1 -> Rebuild
3. Right-click WebSite3 -> Build Web site
4. Wait a few secs, Class1 should be highlighted in red.

ClassLibrary1 is referenced in website3 using the output dll. When the dll
changes, Resharper gets confused.

Now I'm just hoping for a quick fix :)

Regards,

Dag Christensen





Attachment(s):
WebSite.zip
0
Comment actions Permalink

The zip file missed some files, here's an updated one.

When opening on another computer, it seems like you have to remove the
reference to classlibrary1.dll and add it again for the bug to appear.

Dag





Attachment(s):
WebSite.zip
0
Comment actions Permalink

I created an issue in Jira since this post appears to be ignored.

http://www.jetbrains.net/jira/browse/RSRP-34994


0
Comment actions Permalink

Hello Dag,

sorry for not responding to your post for so long, we've noticed the request
and repro and we'll investigate it ASAP. Thanks a lot
for your feedback!


Dmitry Shaporenkov
JetBrains, Inc
http://www.jetbrains.com
"Develop with pleasure!"


http://www.jetbrains.net/jira/browse/RSRP-34994



0
Comment actions Permalink

Thanks. I have disabled error highlighting until you find a solution.


"Dmitry Shaporenkov" <dsha@jetbrains.com> wrote in message
news:c8a8945d0ecb8c9128968d99129@news.intellij.net...

Hello Dag,

>

sorry for not responding to your post for so long, we've noticed the
request and repro and we'll investigate it ASAP. Thanks a lot
for your feedback!

>
>

Dmitry Shaporenkov
JetBrains, Inc
http://www.jetbrains.com
"Develop with pleasure!"

>
>
>
>> http://www.jetbrains.net/jira/browse/RSRP-34994
>>
>



0

Please sign in to leave a comment.