Resharper add-in could not load supplementary package

I have tried three times now to install a R# build, and failed each time.

I have tried builds 732, 733 and 745. Each time, R# installs without issue, but when VS starts up, it issues the message:
"JetBrains Resharper 4 add-in could not load supplementary package 0c6e6407-13fc-4878-869a-c8b4016c57fe. It is recommended that you repair the product installation."

I have tried repairing, repairing-uninstalling-re-installing, uninstalling and re-installing with a different build, all to no avail.

I am using the RTM of Visual Studio 2008. I have no other versions of VS installed. I have no other versions of R# installed. I am on Windows XP, Service Pack 2.

Any suggestions? I am dying out here without Resharper! :)

4 comments
Comment actions Permalink

c'mon, guys, this is killing me! A hint; something? :)

0
Comment actions Permalink

Hi Jody,

Usually this happens when Visual Studio has been configured (often
accidentally) to not load R# on startup. Try opening up a command prompt
and navigating to the Visual Studio directory containing "devenv.exe"
(usually "C:\Program Files\Microsoft Visual Studio 9.0\Common7\IDE\"). Try
executing the following: "devenv.exe /ResetSkipPkgs".

Regards,
Mike

"Jody Breshears" <no_replay@jetbrains.com> wrote in message
news:25578150.1204732115750.JavaMail.itn@is.intellij.net...
>I have tried three times now to install a R# build, and failed each time.
>

I have tried builds 732, 733 and 745. Each time, R# installs without
issue, but when VS starts up, it issues the message:
"JetBrains Resharper 4 add-in could not load supplementary package
0c6e6407-13fc-4878-869a-c8b4016c57fe. It is recommended that you repair
the product installation."

>

I have tried repairing, repairing-uninstalling-re-installing, uninstalling
and re-installing with a different build, all to no avail.

>

I am using the RTM of Visual Studio 2008. I have no other versions of VS
installed. I have no other versions of R# installed. I am on Windows XP,
Service Pack 2.

>

Any suggestions? I am dying out here without Resharper! :)


0
Comment actions Permalink

Hello Jody,

have you tried to run 'devenv /setup' from the command line? If this doesn't
help, please post here a VS log which can be obtained by running 'devenv.exe
/log <C:\vs.log'.

Dmitry Shaporenkov
JetBrains, Inc
http://www.jetbrains.com
"Develop with pleasure!"


c'mon, guys, this is killing me! A hint; something? :)



0
Comment actions Permalink

Yeah BABY! I'm back in the game!

Thanks guys, that did the trick.

0

Please sign in to leave a comment.