Local Variable Identifier color not working

The latest EAP from resharper (Version 5.0.1577.0) seems to not be hilighting local variables with the correct color as set in the settings.  They are just white.  I've tried changing the color with no dice.  I upgraded from 4.5  All the other colors seemed to have migrated correctly.  Thanks!

6 comments
Comment actions Permalink

Hello Nicholas
     Could you please attach a screenshot of the color settings for 'ReSharper Local Variable Identifier' from Tools > Options > Environment > Fonts and Colors and a screenshot demonstrating how local variables are highlighted in the editor? Thank you!

Andrey Serebryansky

Support Engineer

JetBrains, Inc

http://www.jetbrains.com

"Develop with pleasure!"
0
Comment actions Permalink

Hello Nicholas
     Could you please export your color settings through Tools > Import and Export... and attach the .vssettings file here? Do you have 'Color identifiers' option turned on under ReSharper > Options > Code Inspection > Settings? Thank you!

Andrey Serebryansky

Support Engineer

JetBrains, Inc

http://www.jetbrains.com

"Develop with pleasure!"

0
Comment actions Permalink

Just tried the latest Nightly Build version (5.0.1611.9) and this is still not fixed.

0
Comment actions Permalink

Hello Nicholas
     We've managed to reproduce this behavior, so I've created a bug-report in our tracker: http://youtrack.jetbrains.net/issue/RSRP-153541 and you're welcome to monitor its status. Thank you!

Andrey Serebryansky

Support Engineer

JetBrains, Inc

http://www.jetbrains.com

"Develop with pleasure!"

0

Please sign in to leave a comment.