Bookmark don't work right after a while

I am using the build 2136 but this issue seems to be present for many builds.

After working in an aspx page for a while. the bookmarks seem to 'forget' their correct locations or get messed up. If I hit ctrl-3 for bookmark #3, the page jumps to some location which has no bookmark icons. #3 is actually somewhere else and I have to set bookmark #3 again. In other occasions it jumps somewhere close to the right bookmark but not quite right. I have to manual go to te correct line.

I am not sure but I think the bookmarks sometimes are not keeping up with the edits.

1 comment
Comment actions Permalink

Hello abdu,

Thank you for feedback! We're aware of the problems with bookmarks and we'll
try addressing them before the release.

Andrey Serebryansky
Senior Support Engineer
JetBrains, Inc
http://www.jetbrains.com
"Develop with pleasure!"

I am using the build 2136 but this issue seems to be present for many
builds.

After working in an aspx page for a while. the bookmarks seem to
'forget' their correct locations or get messed up. If I hit ctrl-3 for
bookmark #3, the page jumps to some location which has no bookmark
icons. #3 is actually somewhere else and I have to set bookmark #3
again. In other occasions it jumps somewhere close to the right
bookmark but not quite right. I have to manual go to te correct line.

I am not sure but I think the bookmarks sometimes are not keeping up
with the edits.

---
Original message URL:
http://devnet.jetbrains.net/message/5301186#5301186



0

Please sign in to leave a comment.