any known app.config problems with resharper 6.1 EAP mstest unit testing support?

I dont think it is finding the file at all.

The app.config was NOT being copied to the deployment folder ...\bin\Debug\TestResults\d.roberts_WAX-DAVIDR 2011-11-14 12_48_10\Out so I added it to the deployment files and it is now present, but its still not finding it.

This is set as the current folder (according to Environment.CurrentDirectory)

if I just use the mstest using the standard VS test lists etc UI then it all works OK.

5 comments
Comment actions Permalink

Hello David,

Do I understand correctly that your tests run fine with the built-in MSTest
runner and with the console MSTest runner? Thank you!

Andrey Serebryansky
Senior Support Engineer
JetBrains, Inc
http://www.jetbrains.com
"Develop with pleasure!"

I dont think it is finding the file at all.

The app.config was NOT being copied to the deployment folder
...\bin\Debug\TestResults\d.roberts_WAX-DAVIDR 2011-11-14 12_48_10\Out
so I added it to the deployment files and it is now present, but its
still not finding it.

This is set as the current folder (according to
Environment.CurrentDirectory)

---
Original message URL:
http://devnet.jetbrains.net/message/5441563#5441563



0
Comment actions Permalink

They run fine with the buil in MSTEST runner.  They fail with the Resharper runner.

I havent tried with the MSTEST console runner (I've never used it)

0
Comment actions Permalink

just been using sysinternals PROCMON, and its definitely looking for and finding

bin\Debug\TestResults\d.roberts_WAX-DAVIDR 2011-11-14 14_11_59\Out\the-dll-with-the-tests.dll.config

but even tho I made the app.config corrup it didnt spot that error!

0
Comment actions Permalink

David, is Shadow copy enabled on ReSharper - Options - Unit Testing page?

0
Comment actions Permalink

It was set as the default options.

Unfortunately I had to uninstall 6.1 and revert back to 5.1 as performance was just too bad to use and i have some work to do.

I'm a bit dissapointed, but hopefully 6.1 will fix some of the performance issues.

I may get back to 6.1 EAP and log some performance sessions.

0

Please sign in to leave a comment.