Still issue with Literal Strings

After installing ReSharper 6.1, I still see the same issue with typing
literal strings (strings prefixed with the "@" symbol).

When I type the "@" and then type the opening quote, I end up with not just
a closing quote, but an additional unnecessary quote as well.  So it goes
from this:

@

To this:

@"""

Immediately upon typing the quote character.

This was a problem a long time ago, it was fixed in 5.x, but has returned in
6.x.  Can a fix for this be squeezed into 6.1.1?


2 comments
Comment actions Permalink

Hello Paul
     I wasn't able to reproduce this behavior with the latest build of ReSharper 6.1.1. Could you please provide some sample solution/file that exhibits this behavior? Thank you!

Andrey Serebryansky

Senior Support Engineer

JetBrains, Inc

http://www.jetbrains.com

"Develop with pleasure!"

0
Comment actions Permalink

It always happens, in every case and instance, in 6.1.  I haven't tried
6.1.1 yet (busy schedule preventing me from installing at the moment).

If it's fixed in 6.1.1, that's certainly good news.  But it was definitely
broken in 6.1.


"Andrey Serebryansky"  wrote in message
news:20903933.128851327859495928.JavaMail.devnet@confluence.jetbrains.net...

Hello Paul
     I wasn't able to reproduce this behavior with the latest build of
ReSharper 6.1.1. Could you please provide some sample solution/file that
exhibits this behavior? Thank you!

Andrey Serebryansky
Senior Support Engineer
JetBrains, Inc
http://www.jetbrains.com/
"Develop with pleasure!"

---
Original message URL: http://devnet.jetbrains.net/message/5450468#5450468

0

Please sign in to leave a comment.