"Cannot resolve symbol ..." and project referencing

Hello,

I've downloaded ReSharper to give it a try with VS2005 (I saw it in David Hayden's webcasts) and I'm quite happy with it. But, there is a strange thing happening, which might be a bug. Namely, if you try to open David Hayden's sample application from his site:
http://www.pnpguidance.net/Downloads/Hayden-WCSFExample.zip
and when you open Customers/Default.aspx.cs file, ReSharper will show lots of errors 'Cannot resolve symbol...' (see the attached screenshot). These are actually not errors, the solution builds successfully. The workaround could be to change the reference type for Customers project, from Project type to BIN type. Namely, if you remove the reference to Customers project from WebSite and add it by browsing to actual Modules\Customers\bin\Debug\Customers.dll, the errors will disappear.
I've noticed these red (error) bars in David's webcasts too, so I suppose it's not specific to my configuration.
Best regards.
- Pedja.

Message was edited by:
Pedja



Attachment(s):
ReSharper errors.JPG
1 comment
Comment actions Permalink

Hello Pedja,

we've repeated the problem and submitted it to the tracker: http://www.jetbrains.net/jira/browse/RSRP-45231
It will be fixed in 3.0.2. Thanks for reporting.


Dmitry Shaporenkov
JetBrains, Inc
http://www.jetbrains.com
"Develop with pleasure!"


Hello,

I've downloaded ReSharper to give it a try with VS2005 (I saw it in
David Hayden's webcasts) and I'm quite happy with it. But, there is a
strange thing happening, which might be a bug. Namely, if you try to
open David Hayden's sample application from his site:

http://www.pnpguidance.net/Downloads/Hayden-WCSFExample.zip

and when you open Customers/Default.aspx.cs file, ReSharper will show
lots of errors 'Cannot resolve symbol...' (see the attached
screenshot). These are actually not errors, the solution builds
successfully. The workaround could be to change the reference type for
Customers project, from Project type to BIN type. Namely, if you
remove the reference to Customers project from WebSite and add it by
browsing to actual Modules\Customers\bin\Debug\Customers.dll, the
errors will disappear.

I've noticed these red (error) bars in David's webcasts too, so I
suppose it's not specific to my configuration.

Best regards.

- Pedja.



0

Please sign in to leave a comment.