UriMapper Problems in V6, any Ideas?

Hello. According to this discussion http://devnet.jetbrains.com/click.jspa?searchID=368353&objectType=2&objectID=5305489 I can not confirm that the UriMapping problems are fixed with R#6. I am using  Resharper 6.0 (latest download version) and i still get errors in all XAML files when using UriMapping.

<nav:UriMapper.UriMappings>
    <nav:UriMapping Uri="/Help" MappedUri="/View/Pages/HelpPage.xaml?item=3" />
    <nav:UriMapping Uri="/Main" MappedUri="/View/Pages/MainPage.xaml" />
</nav:UriMapper.UriMappings>

Resharper marks "/Help" and "/Main" as "Path ... not found" and also the "?" as "Invalid Characters in path".


I can build my solution without any problems but looking always on a constant error state (in realtime analysis feature) is very confusing.

Any Ideas?

PS: I've reinstalled Resharper 2 times, nothing changed.



Attachment(s):
Error.jpg
2 comments

Hello Marco,

Could you please attach a small sample solution which would demonstrate this
problem? Thank you!

Andrey Serebryansky
Senior Support Engineer
JetBrains, Inc
http://www.jetbrains.com
"Develop with pleasure!"

Hello. According to this discussion
http://devnet.jetbrains.com/click.jspa?searchID=368353&objectType=2&ob
jectID=5305489 I can not confirm that the UriMapping problems are
fixed with R#6. I am using  Resharper 6.0 (latest download version)
and i still get errors in all XAML files when using UriMapping.

<nav:UriMapper.UriMappings>
<nav:UriMapping Uri="/Help"
MappedUri="/View/Pages/HelpPage.xaml?item=3" />
<nav:UriMapping Uri="/Main"
MappedUri="/View/Pages/MainPage.xaml" />
</nav:UriMapper.UriMappings>
Resharper marks "/Help" and "/Main" as "Path ... not found" and also
the "?" as "Invalid Characters in path".

I can build my solution without any problems but looking always on a
constant error state (in realtime analysis feature) is very confusing.

Any Ideas?

PS: I've reinstalled Resharper 2 times, nothing changed.

---
Original message URL:
http://devnet.jetbrains.net/message/5317571#5317571



0

Hello Andrey,

I've attached a simple solution and a screenshot showing the mentioned errors in Visual Studio.

Thanks.



Attachment(s):
PhoneApp2.zip
0

Please sign in to leave a comment.