Unit tests are not possible to launch from resharper

Hello,

I have the problem with launching unit tests from ReSharper:

When I try to launch either unit tests or get code coverage - nothing happens. At the beginning it looks like something happens ("pending" appears) but in some seconds all tests get gray again. All tests stay gray even after launching. The number near gray dot stay unchanged.

Could anybody tell me what could be wrong?

Thanks.

I use VS2010, MSTest and ReSharper(Build 6.0.2202.688).

6 comments

Do you use abstract/generic base classes? There are some issues resolved in 6.1 regarding this. See http://youtrack.jetbrains.net/issue/RSRP-274217 "Unit Tests from an abstract base class are grayed (not runned) when using the TestFixture with parameters" (also in RSRP-273818 and RSRP-273687)

0

Thank you.

Yes I have both abstract and generic classes.

But I have this problem even for tests which test not abstract or generic class.

I will try clean experiment tomorrow in new project and with class which is neither abstract nor generic.

Oleg.

0

Hi,

I have just checked simple solution.

Yes it works in really simple solution like "Hello world".

In a little bit larger solution it simply does not do anything for any test you run.

You really have problems here.

Could you tell me when 6.1 version is ready?

Oleg.

0

Hello Oleg,

Could you please run Visual Studio (devenv.exe) with /ReSharper.LogFile "C:\log.txt"
/ReSharper.LogLevel Verbose  command line keys, make sure tests do not run
and attach the resulting log.txt here? Thank you!

Andrey Serebryansky
Senior Support Engineer
JetBrains, Inc
http://www.jetbrains.com
"Develop with pleasure!"

Hi,

I have just checked simple solution.
Yes it works in really simple solution like "Hello world".
In a little bit larger solution it simply does not do anything for any
test you run.
You really have problems here.
Could you tell me when 6.1 version is ready?
Oleg.

---
Original message URL:
http://devnet.jetbrains.net/message/5322893#5322893



0

Hi,

The log is written.

I do not think I can attach it due to confidential information in it.

Oleg.

0

Hello Oleg,

Could you please send it to andrew dot serebryansky at jetbrains dot com?
Thank you!

Andrey Serebryansky
Senior Support Engineer
JetBrains, Inc
http://www.jetbrains.com
"Develop with pleasure!"

Hi,

The log is written.
I do not think I can attach it due to confidential information in it.
Oleg.

---
Original message URL:
http://devnet.jetbrains.net/message/5322904#5322904



0

Please sign in to leave a comment.