Resharper - Automatically building Unit Tests fails

I'm using resharper in a Solution with multiple projects. I'm not sure what happened but resharper is refusing to automatically build one of my projects. I get this message when I'm trying to run tests. "Resharper - Failed to build the required projects" and "The project Foo has not been built". I have to manually build it every time I make a change and want resharper to run the test.

I'm not sure what's going on because resharper is working fine for the other members of my team that are using the same solution from the repository.

I have tried erasing my entire project folder and grabbing it back from the repo.
I have looked around in the project settings and I don't think anything is different. "I could be wrong"

Any help is greatly appreciated. Thanx.

5 comments
Comment actions Permalink

Hello Bradford,

Which version of ReSharper are you using? What happens when you right-click
the project that contains test and choose 'Build'? Thank you!

Andrey Serebryansky
Senior Support Engineer
JetBrains, Inc
http://www.jetbrains.com
"Develop with pleasure!"

I'm using resharper in a Solution with multiple projects. I'm not sure
what happened but resharper is refusing to automatically build one of
my projects. I get this message when I'm trying to run tests.
"Resharper - Failed to build the required projects" and "The project
Foo has not been built". I have to manually build it every time I make
a change and want resharper to run the test.

I'm not sure what's going on because resharper is working fine for the
other members of my team that are using the same solution from the
repository.

I have tried erasing my entire project folder and grabbing it back
from the repo.

I have looked around in the project settings and I don't think
anything is different. "I could be wrong"

Any help is greatly appreciated. Thanx.

---
Original message URL:
http://devnet.jetbrains.net/message/5442144#5442144



0
Comment actions Permalink

I'm using resharper version 6.0 full edition.
When I right click on the file and click build it works fine.

but I dont want to have to manually rebuild my project after every little change.
I used to just click the little yellow/green resharper button to the left of the test and then click debug.

Thanx for the reply

0
Comment actions Permalink

I have exactly the same problem with ReSharper 6.0.2202.688 C# edition.

0
Comment actions Permalink

I found this bug case: http://youtrack.jetbrains.net/issue/RSRP-157098

The solution, proposed by Adam there worked for me.

0
Comment actions Permalink

I dont think me and Adam are having the same problem. My projects just wont automatically build and I have never gotten the message box that he talks about. Anyway I deleted my projects and grabbed a new copy from subversion. It's not fun but it got the job done. If it happens again I will definitely give the other way a try though. Thanx for all your help.

0

Please sign in to leave a comment.