Resharper 7 ria generated_code is not analyzed

Pretty sure this was working in Resharper 6.1.  Just donwloaded 7 to give it a try and I can't make it anaylze the *.Web.g.cs file .  I've not changed the Generated Code section in the options and there's nothing there that would match this file.  There is no analyze bar for the file, if I Ctrl-Alt-Shift-8 to toggle the analyze it just adds/takes away the bar but does not analyze the file. The file is not part of the project yet 6.1 still managed to analyze it yet 7 doens't.

VS 2010

JetBrains ReSharper 7.0.1 C# Edition
Build 7.0.1098.2760 on 2012-08-27T15:31:12

Free evaluation 30 days left
Plugins: 1
#1. “AgUnit 0.6 for R# 7.0” v0.6.0.0 by “AgUnit authors - http://agunit.codeplex.com”
Visual Studio 10.0.40219.1.

Copyright © 2003–2012 JetBrains s.r.o. All rights reserved.

Thanks,

Scott

5 comments
Comment actions Permalink

Hi,

Obviosuly, if any file is opened as a standalone (not-a-part-of-a-project file), ReSharper will not analyze this. I would like to see any kind of a small sample, which will demonstrate the issue you're talking about.
You may attach a ZIP here or send me it via email (available in my profile).

Thanks.

0
Comment actions Permalink

Hi,

Please see the attached solution.  In the TestBusinessApp project there is some generated code which is not visible unless you click "Show all files".  So in some ways you may expect Resharper to ignore this, however this file and the classes it contains are included in the build.  Now go to the constructor for MainPage and add

            new WebContext();

WebContext is a class that is defined in TestBusinessApp.Web.g.cs which is the generated code file.  You'll notice that Resharper knows enough about this class to not mark it as red, but if you try to navigate to the class Resharper does not go anywhere.

As I said, pretty sure this worked in version 6, I can uninstall 7 and reinstall 6 to take a screen shot if you need.

Thanks,

Scott



Attachment(s):
TestBusinessApp.7z.zip
0
Comment actions Permalink

Hi Scott,

Did you find a solution for this issue? I have the same problem.

Cheers,

Scott

0
Comment actions Permalink

Hello Scott,

According to this issue in YouTrack (http://youtrack.jetbrains.com/issue/RSRP-330273), it should be fixed in ReSharper 7.1 here: http://www.jetbrains.com/resharper/download/index.html.

Please let me know if it helps.
Thanks!

0
Comment actions Permalink

Hi Alex,

According to the issue - it is supposed to be fixed in version 7.1.6.64. The version available for download (the one that I had installed) is 7.1.25.234 and I still have the problem. It looks as though the issue may have been reintroduced again.

Cheers,

Scott

0

Please sign in to leave a comment.