Templates bug.

I have this template in my "shared templates" folder:

private static readonly I$SERVICE$ $SERVICE$ = $SERVICE$Accessor.LoadInstance();

(Long story, please dont comment on the code)

But, problem is, when I'm typing the class name of the $SERVICE$ is if use any of the three autocompletes - as soon as I hit the enter of tab key, the word auto completes, and it leaves the "variable name" editing mode, hence leaving the other variables not auto completed.

I havn't investigated much yet, but it appears to work properly for your predefined templates, and is only broken for user defined ones.

If you want me to stop typing these up please tell me.

1 comment
Comment actions Permalink

Hello Eric,

This is a bug indeed. Could you please submit a request to the tracker
so you would be notified when it's fixed?

Oleg Stepanov
Software Developer
JetBrains, Inc
http://www.jetbrains.com
"Develop with pleasure!"

I have this template in my "shared templates" folder:

private static readonly I$SERVICE$ $SERVICE$ =
$SERVICE$Accessor.LoadInstance();

(Long story, please dont comment on the code)

But, problem is, when I'm typing the class name of the $SERVICE$ is if
use any of the three autocompletes - as soon as I hit the enter of tab
key, the word auto completes, and it leaves the "variable name"
editing mode, hence leaving the other variables not auto completed.

I havn't investigated much yet, but it appears to work properly for
your predefined templates, and is only broken for user defined ones.

If you want me to stop typing these up please tell me.



0

Please sign in to leave a comment.