"Cannot resolve symbol 'System'"

I recently install Infragistcs 2005 Vol5.3 (in the past is the version 5.1)
and with that software resharper dosen't work... even a simple "using System;"
returns to me "Cannot resolve symbol 'System'".

i don't understand why this occurs, but i don't think the problem is in infragistics
but in resharper, because no restrictions are mencioned...

thanks

Ricardo Bessa


2 comments
Comment actions Permalink

Hello Ricardo,

what version of ReSharper do you use? Does the problem reproduce on a simple
solution?

Thanks/


Regards,
Dmitry Shaporenkov
JetBrains, Inc
http://www.jetbrains.com
"Develop with pleasure!"

I recently install Infragistcs 2005 Vol5.3 (in the past is the version
5.1) and with that software resharper dosen't work... even a simple
"using System;" returns to me "Cannot resolve symbol 'System'".

i don't understand why this occurs, but i don't think the problem is
in infragistics but in resharper, because no restrictions are
mencioned...

thanks

Ricardo Bessa



0
Comment actions Permalink

The problem has already solved...

Andrey Serebryansky's answers to me, in "bug report" and the solution was
fount here: http://support.jetbrains.com/kb/entry.jspa?externalID=111&categoryID=28.

Thanks

Ricardo Bessa

Hello Ricardo,

what version of ReSharper do you use? Does the problem reproduce on a
simple solution?

Thanks/

Regards,
Dmitry Shaporenkov
JetBrains, Inc
http://www.jetbrains.com
"Develop with pleasure!"

>> I recently install Infragistcs 2005 Vol5.3 (in the past is the
>> version 5.1) and with that software resharper dosen't work... even a
>> simple "using System;" returns to me "Cannot resolve symbol
>> 'System'".
>>
>> i don't understand why this occurs, but i don't think the problem is
>> in infragistics but in resharper, because no restrictions are
>> mencioned...
>>
>> thanks
>>
>> Ricardo Bessa
>>


0

Please sign in to leave a comment.