Problems with unit test runner.

Does anyone else have this problem when running unit tests? When I click the unit test side bar mark and select "Run" the Unit Test Sessions never gets past "Building..."

Cheers -- Peter

10 comments
Comment actions Permalink

Hello Peter,

Does the build indeed starts? What VS and ReSharper versions are you using?
Which service packs are installed? May be other addins?

Sincerely,
Ilya Ryzhenkov

JetBrains, Inc
http://www.jetbrains.com
"Develop with pleasure!"


IR> Does anyone else have this problem when running unit tests? When I
IR> click the unit test side bar mark and select "Run" the Unit Test
IR> Sessions never gets past "Building..."
IR>
IR> Cheers -- Peter
IR>


0
Comment actions Permalink

On Tue, 10 Jun 2008 16:47:23 -0300, Ilya Ryzhenkov <orangy@jetbrains.com>
wrote:

Hello Peter,

>

Does the build indeed starts? What VS and ReSharper versions are you
using? Which service packs are installed? May be other addins?

>

Sincerely,
Ilya Ryzhenkov

>

JetBrains, Inc
http://www.jetbrains.com
"Develop with pleasure!"

>
>

IR> Does anyone else have this problem when running unit tests? When I
IR> click the unit test side bar mark and select "Run" the Unit Test
IR> Sessions never gets past "Building..."
IR> IR> Cheers -- Peter
IR>

I reported this same problem yesterday. The only thing that changed (apart
from the new R# version) was the installation of Silverlight 2 beta 2 sdk
and tools for VS2008.

Maybe that's the reason?

Thanks,
Pablo
--


For age is opportunity no less
Than youth itself, though in another dress.
And as the evening twilight fades away,
The sky is filled with stars, invisible by day.
It is never too late to start doing what is right.
Never.
-- Henry Wadsworth Longfellow

Pablo Montilla
www.odyssey.com.uy

0
Comment actions Permalink

Hello Pablo,

Since Silverlight 2 Beta 2 arrived quite recently, it well may be the cause.
We also got some feedback about the problems with SP1 Beta 2 for VS 2008.
We will check this and update ReSharper if needed in the first bugfix update.

Sincerely,
Ilya Ryzhenkov

JetBrains, Inc
http://www.jetbrains.com
"Develop with pleasure!"


PM> On Tue, 10 Jun 2008 16:47:23 -0300, Ilya Ryzhenkov
PM> <orangy@jetbrains.com> wrote:
PM>
>> Hello Peter,
>>
>> Does the build indeed starts? What VS and ReSharper versions are you
>> using? Which service packs are installed? May be other addins?
>>
>> Sincerely,
>> Ilya Ryzhenkov
>> JetBrains, Inc
>> http://www.jetbrains.com
>> "Develop with pleasure!"
>> IR> Does anyone else have this problem when running unit tests? When
>> I
>> IR> click the unit test side bar mark and select "Run" the Unit Test
>> IR> Sessions never gets past "Building..."
>> IR> IR> Cheers -- Peter
>> IR>
PM> I reported this same problem yesterday. The only thing that changed
PM> (apart
PM> from the new R# version) was the installation of Silverlight 2 beta
PM> 2 sdk
PM> and tools for VS2008.
PM> Maybe that's the reason?
PM>
PM> Thanks,
PM> Pablo
PM> Pablo Montilla
PM> www.odyssey.com.uy


0
Comment actions Permalink

This is with VS 2005 SP1 (team system, if that makes a difference). I'm sure I have some version of Silverlight installed; but not a Silverlight SDK.

The build does not start.

0
Comment actions Permalink

I have the same problem when I run a test that uses the Microsoft Policy
Injection Application Block from Enterprise Library 4

Gabriel Lozano-Moran

"Peter Ritchie" <no_reply@jetbrains.com> wrote in message
news:18886195.13781213119300785.JavaMail.jive@app4.labs.intellij.net...

Does anyone else have this problem when running unit tests? When I click
the unit test side bar mark and select "Run" the Unit Test Sessions never
gets past "Building..."

>

Cheers -- Peter



0
Comment actions Permalink

I've removed the Microsoft Source Analysis add-in, and my problems are
gone...now I run the tests with no problems.

It seems that add-in needs more work, as I also had problems with project
property pages too (that's what prompted me to remove it...).

Thanks,
Pablo


--


Here's to our wives and girlfriends...may they never meet!

Pablo Montilla
www.odyssey.com.uy

0
Comment actions Permalink

I've uninstalled Microsoft Source Code Analyzer as well and the problem went away. Thanks!

Microsoft Source code Analyzer is a scourge...

Edited by: Peter Ritchie on Jun 11, 2008 7:54 PM

0
Comment actions Permalink

I started to experience this earlier in the week and couldn't track it down.

Thanks for the pointer to uninstalling Source Analysis. Worked a treat.

Adie

0
Comment actions Permalink

Hello,

We appreciate your feedback. The corresponding JIRA request has been created,
and you are welcome to monitor its status at http://www.jetbrains.net/jira/browse/RSRP-72389.

You may want to check our request tracking policy here: http://www.jetbrains.net/confluence/display/ReSharper/ReSharperIssueTracker

Best regards,
- Development Team.


0

Please sign in to leave a comment.