Xaml issue with StaticResource extension in Silverlight 4

I'm having a recurring issue with Resharper marking valid StaticResource declarations as errors. It's not an issue of finding the resource in question, it can't seem to find the ResourceKey property itself - but only when I decare it in its expanded mode - without the curly braces.

Here is an example - I composed an image as a sequence of me hovering over the three elements in the tag (in the last one I'm hovering over "PageStyle") - you can see where it shows an error. This isn't a show stopper because everything works as it should, but it makes the Solution-wide analysis completely useless, it's just filled up with all of the "Could not resolve symbol 'ResourceKey' errors.



The errors can be "ignored" in error view - but as soon as xaml is edited somewhere (like Expression Blend), they all reappear.

Using Silverlight 4, VS 2010 SP1, and latest version of Resharper - but this problem has been with me for a long time now, though solution-wide analysis became very useful for me lately so this became much more irritating all of a sudden.

2 comments
Comment actions Permalink

Sorry for posting something without an example - accidentally submitted the post before I could post a screenshot, edited the OP to add the info.

0
Comment actions Permalink

Hello Egor,

Could you please attach a small sample solution that would demonstrate this
problem? Thank you!

Andrey Serebryansky
Senior Support Engineer
JetBrains, Inc
http://www.jetbrains.com
"Develop with pleasure!"

Sorry for posting something without an example - accidentally
submitted the post before I could post a screenshot, edited the OP to
add the info.

---
Original message URL:
http://devnet.jetbrains.net/message/5300901#5300901



0

Please sign in to leave a comment.