"Analysis Switched Off"

I've noticed several times that when I've opened a solution, and it
completes loading, the currently displayed source file isn't color coded or
highlighted, and the status indicator square in the upper right is gray. If
you hover over it, it says "Analysis Switched Off".

But of course, it ISN'T switched off. Bringing up other source files, and
they display just fine, showing green, yellow, or red as expected. And in
fact, switching BACK to the original source file causes it to color itself
fine too.

It seems to be something on initial load. Anyone else seeing this?



1 comment
Comment actions Permalink

Under some circumstances, we do not recieve notification on startup that
specific file is opened in the editor.
Since a lot of users have reported this problem (though it is rather minor
one), I'm going to investigate and fix the problem shortly

--
Eugene Pasynkov
Developer
JetBrains, Inc
http://www.jetbrains.com
"Develop with pleasure!"
"Paul Bradshaw" <pbradshaw@advsol.com> wrote in message
news:dtflju$6dn$1@is.intellij.net...

I've noticed several times that when I've opened a solution, and it
completes loading, the currently displayed source file isn't color coded
or highlighted, and the status indicator square in the upper right is
gray. If you hover over it, it says "Analysis Switched Off".

>

But of course, it ISN'T switched off. Bringing up other source files, and
they display just fine, showing green, yellow, or red as expected. And in
fact, switching BACK to the original source file causes it to color itself
fine too.

>

It seems to be something on initial load. Anyone else seeing this?

>
>



0

Please sign in to leave a comment.