Controls are not detected -> uninstalled beta right away!

Controls on an asp.net site are not detected and show up as invalid in code.

Visual Studio 2005 almost bogs down because Resharper takes much resources or is slow. Almost impossible to edit xml .config files after I installed Resharper.

Result: I'm sticking with the Visual Studio 2005 intellisense and refactoring, it is fast and it works..

4 comments
Comment actions Permalink

Hello Bjarki,

it would help us a lot if you provide more detail on the controls not detected.



Regards,
Dmitry Shaporenkov
JetBrains, Inc
http://www.jetbrains.com
"Develop with pleasure!"

Controls on an asp.net site are not detected and show up as invalid in
code.

Visual Studio 2005 almost bogs down because Resharper takes much
resources or is slow. Almost impossible to edit xml .config files
after I installed Resharper.

Result: I'm sticking with the Visual Studio 2005 intellisense and
refactoring, it is fast and it works..



0
Comment actions Permalink

I am having a similar problem. I am using telerik's radtreeview and have the server tag: <radt:radtreeview ...> with the proper <%@ Register TagPrefix="radt"...> directive. Although the solution builds and runs, the lines with the server tag are being flagged as errors with 'Cannot resolve symbol 'radtreeview'

0
Comment actions Permalink

Sorry, I forgot, this is with VS 2003

0
Comment actions Permalink

Richard,

This may be either fixed already (You can find a number of several requests
in the tracker and threads in the EAP newsgroup) or it might be some anther
problem. Anyway, it would be MUCH MORE effective if You post a request into
the tracker with some details or even better with a small solution attached,
that illustrates the problem.

--
Sergey V. Coox
JetBrains, Inc
http://www.jetbrains.com
"Develop with pleasure!"


0

Please sign in to leave a comment.